Formulering testen

In huis (Apeldoorn) mengen wij snel op labschaal of op beperkte productie-schaal tot 10 kilo. 

Eerste "proef op de som" is de smaak. Maar ook de check "of het wel mag". Lang niet elk ingrediënt mag als voeding of voedingssupplement vermarkt worden in Nederland of België (BELFRIT en notificatie).

Poederblends maken is meer dan wat zakken poeder door elkaar roeren. Poeder technologie is een vak. Niet alles past bij elkaar, er ontstaan na verloop van tijd soms interacties tussen grondstoffen en het mengsel moet wel 2 jaar homogeen blijven. Gebruik onze kennis en ervaring.

Vaak wordt vervolgens, door voortschrijdend inzicht bij klanten nog het een en ander aangepast. De verpakking wordt definitief geselecteerd op basis van het soortelijk gewicht van het poeder. 

Na de s.g. bepaling vinden we een passend maatschepje voor de gewenste dosering. Gemiddeld hebben poeders een soortelijk gewicht van 600 gram per liter.

Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in de marketing van "gezondheid". Als u wilt kunnen wij feedback geven over de haalbaarheid van uw concept, uw product-markt-combinatie. De propositie die u heeft ontwikkeld moet naar consumenten gecommuniceerd worden, daar ontstaat soms een NO GO.