Bewezen voordeel


Een hoog geschoold enthousiast kleurrijk team dat zelf ook onderneemt. Wij begeleiden uw droom van concept naar onderzoek, productie, opschaling en zelfs fulfillment (warehousing, sales en export) kunnen wij bieden. Op deze pagina leggen wij uit waarom wij Nutrins Factory hebben opgericht.

35 jaar ervaring in de industrie

Betrouwbaar netwerk van experts

Betrokken bij meer dan 20 A-merken

Het flexibele team dat voor u door het vuur gaat stellen wij samen op basis van talenten. Wat het project ook maar nodig heeft aan kennis en vaardigheden.

Neem contact op, maak vertrouwelijk kennis met Rinjo Israëls en zijn team, deel uw droom, wij maken graag een voorstel, wij kleuren het plaatje graag verder voor u in. Check hier alvast onze transparante calculatie.

Full Service Contract Manufacturing

Heeft u kennis zaken, een bestaand merk, ervaring in de markt van voeding en voedingssupplementen? Mooi, dat schakelt snel. 

Heeft u geen ervaring? Maar wel mogelijkheden en kennis van sales en marketing? U bent net zo welkom. Wij kunnen u begeleiden in de "basic" spelregels in voeding en gezondheid. Koag/Kag, NVWA, EFSA, HACCP, Het kruidenbesluit, wetgeving op het gebied van medisch hulpmiddelen, wij weten wat kan en wat niet (meer) kan. 

Wij zijn meer dienstverlener als producent, dat is onze overtuiging en het verschil met elke andere loonfabrikant. 

Full service geeft aan dat wij het hele traject van A tot Z kunnen verzorgen, maar het geeft ook de kansen om gedeelten van uw proces bij ons uit te besteden. Voorwaarde is wel dat het past in een sluitend kwaliteitssysteem.

Uitdagend; Wij werken het liefst met iets nieuws, plantaardig boven chemie en bewezen boven "gebakken lucht".

Waar wij geen zin in hebben? Als u de goedkoopste afvuller in Nederland zoekt dan verwijzen wij u graag door.