Netwerk

Op basis van tientallen jaren werken in de wereld van health, pharma en beauty hebben wij een netwerk gebouwd van betrouwbare leveranciers en experts.

Wij kennen geen concurrenten, maar enkel collega's waar je mee kunt samenwerken.

Drie fabrieken

In Nederland en België hebben wij drie partners die wij aan u voorstellen als we opschalen naar producties vanaf 150 kilo. Er is geen limiet, complete containers kunnen wij vullen maar ook een paar ton biologisch poeder.

Wij werken net zo hard voor een nieuw concept met 100 kilo als die "full container loads".  Dingen maken, daar worden wij happy van.

Opschalen

U heeft weinig "last" van opschalen. Wij brengen uw formulering, het CBP, CVP, onze bevindingen en leveranciers naar 1 van onze drie partners. In de meeste gevallen zijn wij ook in staat om de kostprijs te verlagen. Echt een win-win-win.

Kwaliteit

Kwaliteit vinden wij extreem belangrijk, wij werken samen met laboratoria die onze producten, machines en productie-ruimten controleren. Wij zijn geen Chinese producent met allerlei certificaten aan de muur, dat zegt niet veel, het gaat om het kwaliteits-denken in de organisatie. Wij werken altijd secuur, schoon en veilig waarbij het niets uitmaakt of het voor onze eigen Nutrins producten is of voor uw producten.